Засенчващи мрежи

В богатото портфолио на Garden & pools ще откриете абсолютно всичко, което ви трябва за една перфектно организирана градина. Продаваме инструменти и техника, с които да окастрите излишните клони и храсти и да свършите всякаква работа по двора. За след работа сме подготвили апетитно многообразие от барбекюта. Имаме и различни видове мебел, с които да се въползвате максимално от окосената морава. След като всичко е уредено е ред на да се оборудвате със засенчващи мрежи. Те са подходящи както за пазене на сянка над вашето барбекю или пък мебели, така и пазене от ненужно любопитни погледи на съседи и минувачи.
Когато става въпрос за лятна вила, често няма смисъл да вдигате големи дувари, за да се криете от любопитниците. Вместо големи огради можете да опънете засенчващи мрежи и да си решите проблема.

Разбира се, в нашия онлайн магазин освен засенчващи мрежи ще откриете и метални оградни мрежи, както и декоративни огради. Ако се чудите какво ще бъде най-подходящо за вашия случай, можете да се обърнете към наш консултант. Той с радост ще ви запознае с детайлите и характеристките на различните модели засенчващи мрежи. Те предоставят сянка и защита от UV лъчи. В същотот време са леки и изключително здрави.

По отношение на размерите, Garden & pools предоставя всякакви формати засенчващи мрежи. С тяхна помощ покривате маса, барбекю, та дори и по-големи площи. Повечето модели засенчващи мрежи са едноцветни, но разполагаме и варианти, които имат свеж флорален десен. Така мрежата се превръща и в симпатичен дизайнерски акцент.

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.