Оградни мрежи

Oнлайн магазин Garden & pools е вашето място, ако търсите техника, инструменти, обзавеждане, басейни и, разбира се, барбекюта за градината. Разполагаме със селекции на продукти с високо качество и изгодни цени. Дори и моделите ни оградни мрежи са пример за това. Те имат гаранция от 5 години и в същото време са изключително достъпни.
Стараем се да поддържаме богато портфолио за всички наши продукти, като в същото време направим и нужната селекция, за да не се окажете сред много предложения, които не си заслужават. Разгледайте вариантите ни за оградни мрежи и се убедете сами в качествата им.

Освен сериозната гаранция, която имат предлаганите от нас оградни мрежи, те разполагат
и със специални покрития, които го правят устойчиви на атмосферни влияния и UV лъчи.
Това са много полезни характеристики, имайки предвид условията, на които ще бъдат подложени. Поставени на открито, заграждащи басейн, алея, леха в градината, представените оградни мрежи трябва да запазаят качествата си при голям температурен диапазон. За да бъдете сигурни в избора си – свържете се с наш консултант за допълнителна информация.

За да бъдем максимално удобни и полезни, продаваме багата гама от оградни мрежи – като размери – височина и дължина, така и като големина на дупките. Но това не е всичко. Garden & pools се старае по всякакъв начин да улесни работата на своите клиенти. Ето защо вие имате възможност да поръчате оградни мрежи по телефона. Без да се занимавате с досадни регистрационни форми. За да затвърдим позитивното впечатление, ще ви насочим и към нашата секция с промоционални оферти. Надяваме се, че ще ви изненадаме приятно.

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.