Декоративни огради

В Garden & pools сме с вас в работата по градината от първата копка с кирка или който и да е от ръчните инструменти ни до финалния щрих с някоя от нашите декоративни огради.
С две думи – предлагаме цялостни решения. Правим го на изгодни цени и по максимално удобен за клиентите ни начин. Всяка една от представените декоративни огради може да бъде поръчана по телефона за ваше удобство. Няма да ви досаждаме с регистрационни форми. Можем, разбира се, да ви консултираме. Наш служител с радост ще ви представи подробна информация за избрания от вас продукт.

В портфолиото ни от декоративни огради ще откриете както съвсем  малки и формални такива – за край на лехички и за отделяне на морава от алея, така и големи бамбукови модели,
с който хем се скривате от нежелани погледи, хем транспортирате и опъвате лесно. Предлагаме декоративни огради от естествени и изкуствени материали. Имаме също и модел, който представлява разтегателен дървен плет с изкуствени цветя.

Освен декоративни огради в Garden & pools Ще откриете и покривала покривала за ограда.
Те се подходящи и за уплътняване на балкони и тераси. Иначе от моделите ни за декоративни огради любимците ни са тези, изработени от естествена тръстика, бамбук и естественото покривало – дървесна кора.

Разгледайте всичките ни предложения за декоративни огради и изберете любимия си модел.
В нашия онлайн магазин сме се постарали да покрием всички стъпки преди и след поставянето на оградата с изгодни оферти за инструменти и електрически и бензинови уреди.

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.