Басейни с Метална Конструкция

Басейни с метална конструкция

В Garden & Pools сме се подготвили за стабилно забавление с богато портфолио от басейни с метална конструкция. Имаме варианти от целия възможен ценови диапазон, за да се вместим във всякакъв бюджет. Когато сте взели решение да се оборудвате с някой от нашите басейни с метална конструкция, вие сте напълно наясно че ще ви трябват и препарати за поддръжка. Имаме предложения и за тях. Инвестицията в такова голямо забавление може да е сериозна. Ето защо ви препоръчваме да проверите нашата секция с промоции.

Повечето модели на басейни с метална конструкция са снабдени със специална филтрираща система. Изработени от изключително здрави материали и конструирани по интелигентен начин, те са относително лесни за сглобяване. В повечето комплекти са включени и стълба, покривало и подложно фолио. Независимо дали това е така, ние сме в готовност да ви осигурим тези материали за всички, предлагани от нас, басейни с метална конструкция. Освен аксесоари, предоставяме и препарати, които са абсолютно задължителни при качествената поддръжка на такова съоръжение. Консумативи като картушен филтър, филтри за пясъчната помпа, филтри за надуваеми джакузита – с всичко това имате възможност да се снабдите от нас.

За всички басейни с метална конструкция в портфолиото ни можете да се информирате от подробните описания. Ако все пак се чудите с кой точно модел да се оборудвате, свържете се с консултантите ни. Те ще съобразят всички ваши изисквания  специфики на мястото, където смятате да ползвате някой от нашите басейни с метална конструкция, и ще ви дадат най-доброто решение от гамата с предложения.

Но понякога желанието за лятно забавление не може да чака. То иска нещата да се случват веднага, на мига. За всички нетърпеливци, които искат да се снабдят модел от нашите басейни с метална конструкция по възможно най-бързия начин, предлагаме услугата поръчка по телефона.

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.