Изкуствена трева

Изкуствена трева

Garden & pools е с вас във всеки градински проект. Независимо дали става въпрос за тежка работа или декорация с изкуствена трева. Разполагаме с всякакъв вид техника за косене, рязане на клони и дървета, изпомпване на вода и тъй нататък. В същото време имаме и малка вселена от саксии и цветарници, градински фигурки, фонтани и арки. Всички те биха се комбинирали идеално с изкуствена трева. Тя е универсален ход, ако искате да освежите равна повърхност, без да си причините големия ангажимент, който представлява една морава.

Нашият онлайн магазин предоставя не просто изкуствена трева. Ние предлагаме цялостно решение за тази функционална декорация. Имаме и ароматизиращ спрей, свързващи ленти, както и лепило за свързващите ленти. Така вие можете да се оборудвате за вашия проект с изкуствена трева от А до Я. Всякакви чудения и въпроси за тревата можете да разрешите с едно обаждане към наш консултант. С едно обаждане можете да поръчате, който и да е продукт от портфолиото ни. Това ще ви улесни изключително много, когато искате да се оборудвате бързо и удобно.

В Garden & pools предоставяме различни видове изкуствена трева. Според вашите предпочитания можете да се обзаведете с модел Salzburg или пък Lubeck. Освен  изкуствена трева предоставяме и декоративни плочки за изкуствено озеленяване, както и с декоративна топка. За да спестите финансови средства за вашата задача за декориране, можете да разгледате нашата галерия с промоционални предложения.
Ако пък искате да сте винаги в час с новите ни оферти, проверете специално предназначената за това секция.

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.