Надуваеми лодки

Надуваеми лодки

В онлайн магазинът Garden & pools предлагаме огромно разнообразие от надуваеми лодки.
От такива, предназначени за деца над 5-годишна възраст (или възрастни до 80 kg), до модели, предназначни за речни и морски условия, за до четирима възрастни и едно дете. Покриваме целия ценови диапазон за надуваеми лодки, за да си изберете спокойно тази, кочто ви пасва най-добре. Разбира се, винаги можете да се свържете с наш консултант и да получите подробна информация за всеки един модел. Независимо дали сте тръгнали на релакс или приключение, е добре да знаете, че ние разполагаме и с палатки, както и надуваеми дивани, фотьойли и кресла.

Когато избирате надуваеми лодки, трябва да имате предвид каква ще бъде целта на тяхното ползване. Вариантите от ниския ценови клас са предназначени за плаване в спокойни води, най-вече в затворени водоеми. Всички надуваеми лодки се продават в комплект с гребла, някои от тях имат и включена помпа в комплекта. Независимо от това ние предлагаме и отделно алуминиеви гребла. Те могат да се разглобяват и така да бъдат транспортирани удобно и лесно.

Високият клас надуваеми лодки позволява инсталиране на двигател до 3 конски сили в задната част на лодката. Това удължава радиуса на вашия релакс и разходка на изгрев слънце.
Те са снабдени и с кресла, в които можете да се настаните удобно. И макар комфортът да не е еднакъв във всички надуваеми лодки, всяка една от тях е снабдена с животоспасяваща линия на борда си.

Разбира се, в Garden & pools не се задоволяваме само с предлагането на богата гама от надуваеми лодки. Ние предоставяме и двигатели за тях. А за двигателите предоставяме и транцеви дъски. Преди да направите избор и коя лодка ще е вашата, проверете и секцията с промоции.

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.