Надуваеми басейни

Надуваеми басейни

Ние, от Garden & pools, се грижим както за перфектния външен вид на вашата градина, така и за настроението и усмивките, които я изпълват с позитивна енергия. За целта ви предлагаме да се потопите в разнообразното ни портфолио от надуваеми басейни.  Имаме всякакви модели и размери. Можем да зарадваме както най-малките членове на семейството, така и цялата весела  фамилия. Освен басейнчета за малчуганите разполагаме с цели детски водни центрове. За любителите на по-релаксиращите удоволствия предоставяме надуваеми джакузита. Е, не ни остава нищо друго освен да скочим в разнообразието от надуваеми басейни.

Предложенията ни започват от 20 лева и достигат до надуваеми басейни с филтърни помпи и малки басейнчета в тях. Най-малките модели са предназначени за деца над три години и представляват чудесна идея за подарък. За да е забавата на децата пълна, малките варианти  са в най-различни забавни форми –  октопод, който прави сянка, морско конче, морска костенурка, а басейнът с форма на крокодил дори си има пръскало. Просто свържете градински маркуч към крокодила и радостта на децата ще се чуе през няколко къщи. Ако не с форма, то нашите надуваеми басейни за деца ще разнообразят двора със свежи цветове и картинки.

Едни надуваеми басейни не са атракцион само за най-малките. Те представляват чудесна идея за релакс и отмора на родителите. Заслужен отдих след работа в офиса или градината. И тук покриваме широк спектър от цени. Можете да направите минимална инвестиция за вашите часове на почивка и пак да се сдобиете с някои от нашите надуваеми басейни.

По-високият клас надуваеми басейни предлагат екстри като седалка или пък филтрираща помпа. Ако имате намерение и за по-голяма инвестиция, то ние ви препоръчваме да разгледате и портфолиото ни от басейни метална конструкция. При всички положения е добре и да обърнете внимание на секцията с промоции.

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.