Дървени мебели за градината

Дървени мебели

Ние от Garden & pools можем да обзаведем вашата градина по красив и изгоден начин с алуминиеви, пластмасови и дървени мебели. Не сме пропуснали и най-малкия щрих в дизайна на вашето зелено райско кътче и предлагаме градинска декорация. Преди да се стигне до красивата част, трябва да се мине през грубата работа – подготвени сме с всякаква техника и инструменти. От опит знаем, че на едни дървени мебели много им отива и голям басейн за фон. Разполагаме с разнообразие от басейни, предназначени за вашия двор.

Нашите дървени мебели ще внесат много уют и красота в градината. Нищо не може да замени естествения материал, когато става въпрос за уникалност и топлина на докосването.
Той остарява по уникален начин. Това превръща всеки един стол от показаните дървени мебели в уникален образец, всяка една маса попива разговорите и шегите, които са се казали на нея по време на красива и незабравима лятна вечер.

В нашето портфолио от дървени мебели сме помислили и за случаите, когато масата не е достатъчна. Затова имаме и вариант с дълга маса и пейки. Много подходяща мебел при по-голем събирания. Става и за отделяне на децата и създаване на техен си отделен кът. Всяко чудене какви точно градински да подберете, можете да решите с едно обаждане към нашите консултанти. Те с радост ще ви представят всяка възможна информация за продуктите и ще ви препоръчат най-подходящите дървени мебели за вашия случай.

По телефона можете и да поръчате дървени мебели, както и всички продукти, налични в Garden & pools. Максимално лесен и удобен вариант да внесете уют и красота у дома. Не пропускайте да проверите секцията ни с промоции, както и тази в нови оферти. Там винаги ще откривате по нещо ново, с което да зарадвате градината.

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.