Моторни резачки

Моторни резачки

Когато става въпрос за моторни резачки, ние, от Garden & pools, залагаме на доказаното качество. Ето защо нашите предложения  са произведени в Швеция и носят марката Husqvarna.
Малко хора знаят, че компанията е създадена през 1689-а година и в началото се е занимавала не с производството на моторни резачки (поради липса на двигатели с вътрешно горене),
а с мускети. След това минава през шивачни машини, велосипеди и мотоциклети , докато се стигне до заветната 1959-а година, когато фирмата започва да се занимава с моторни резачки.
за радост на милиони хора по света, които са се убедили в качеството на продуктите.

Предлаганите от нас моторни резачки са подходящи за всякакви любителски задачи в двора. Те са лесни за стартиране и със специален дизайн, който има висока ергономия. Това ги прави много удобни за ползване и пренасяне. Независимо че двигателите им имат висока специфична мощност, нашите моторни резачки са леки и това още повече улеснява работата с тях. За това допълнително помагат високият център на тежестта, както и издълженото тяло.
Все пак инженерите на шведската фирма се занимават с разработването и подобряването на моторни резачки от близо половин век.

Представените модели моторни резачки са произведени в Швеция. Това гарантира тяхното качество и прецизност на изработка. Ако наистина имате нужда от такъв уред, можете да бъдете спокойни в неговата безотказна работа. За да сте сигурни, че моторни резачки ще ви свършат работа, можете да се консултирате с наш служител и да получите нужната информация. В Garden & pools ще откриете и електрически верижни триони, храсторези, брадви, ножици за жив плет, както и ръчни триони.

За да сте в час с новите ни предложения за моторни резачки и всякаква друга техника, проверявайте секцията ни НОВО. Имаме и секция с промоции, за да си направите една заслужена шопингтерапия.

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.