Бормашини и винтоверти

Бормашини - винтоверти

Заслужили високото доверие на професионалистите, ефективни при постоянно натоварване и удобни за използване – това са инструментите на RTRMAX и PREMIUM. Перфоратори, винтоверти и акумулаторни бормашини – можете да избирате от широка гама инструменти за домашния ремонт. Всички инструменти са преминали задължителни лабораторни изпитвания в сътрудничество с водещи специалисти в областта, за да задоволят всички очаквания на клиентите. Продуктите на RTRMAX са многофункционални, надеждни и имат висок коефициент на полезно действие. Част от тях се захранват чрез литиево-йонни батерии.  Придружени са от сертификационни документи и 2 или 3 години гаранционен срок


Разгледайте нашия асортимент бормашини, винтоверти и перфоратори, а ние ще ви помогнем да изберете най-подходящия за вас инструмент. Ако имате възникнали въпроси, не се колебайте да ги отправите към нашите консултанти.

Приятно пазаруване в www. baseinibg.com

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.