Предпазна екипировка

Предпазна екипировка

Сръчен домашен майстор, запален градинар или професионален строител – никой не трябва да подценява необходимостта от лични предпазни средства. Колкото и да сте уверени – грижата за безопасността трябва бъде поставена на първо място. Затова ние сме се погрижили да подберем широка гама предпазни облекла, ръкавици, обувки и каски, подходящи за различни ситуации.

Безопасното и функционално работно облекло може да ви защити от всички непредвидени ситуации. Няма да се притеснявате от досадните петна от боя, ако използвате подходящия гащеризон за боядисване, нито от проливния дъжд, ако имате удобен дъждобран.  Облеклата на DECOREX са с модерен дизайн, тествани и издръжливи материи, подходящи за всякакви климатични условия. Вече повече от 15 години те са се наложили като предпочитана марка от професионалистите на българския пазар. Широката гама на асортимента, качеството на материалите, високата степен на защита, както и баланса качество-цена отговарят на най-високите потребителски изисквания.

От PALISAD и DECOREX сме подбрали предпазни ръкавици, които са необходими във всеки дом, за всяка домакиня или майстор. Кожата на ръцете е много чувствителна и може да се обезводни, напука и загрубее. Ръкавици с латекс, градинарски ръкавици или домакински ръкавици с пудра – винаги бъдете готови да защитите ръцете си.

Работните обувки, които ви предлагаме са изработени от естествена кожа с дишаща подплата, противохлъзгащо, маслоустойчиво полиуретаново ходило и метално бомбе с висока издръжливост на удар. Гумените ботуши са подходящи за градината, селското стопанство или промишления сектор и са предназначени да предпазват от въздействието на водата, леки механични въздействия и замърсяване.

Не пренебрегвайте защитата на главата. Често подценявани – каските са един от най-важните елементи на работното облекло, осигуряващи максимална защита и удобство.

Разгледайте нашия асортимент от защитно работно облекло, а ние ще ви помогнем да изберете най-подходящото за вас. Ако имате възникнали въпроси, не се колебайте да ги отправите към нашите консултанти.

Приятно пазаруване в www. baseinibg.com

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.