Инверторни електрожени

Имате страхотни идеи за изработка на метални декоративни елементи или се нуждаете от спешни поправки на любимата метална етажерка в гаража? Каквито и да се плановете ви, при обработката на метали се нуждаете от електрожен. Предлагаме ви разнообразие от апарати за заваряване, включително инверторни електрожени, подходящи за професионална и домашна употреба. Представените апарати са с марка PREMIUM – водещ производител на електроинструменти с доказано качество и  олекотен дизайн. Те са с различно ниво на захранване, напрежение, диапазон на тока, изходящо напрежение и размери. Инверторните електрожени са с турбовентилация и повишена защита от претоварване.

Разгледайте нашия асортимент от апарати за заваряване и ако имате възникнали въпроси, не се колебайте да ги отправите към нашите консултанти.

Приятно пазаруване в www. baseinibg.com

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.