Ножици за ламарина

Направихме специална селекция от ножици за метал – от ножици, подходящи за малки декоративни проекти, до професионални инструменти. Доверили сме се на FISKARS с тяхната ергономична Softgrip дръжка и патентованата PowerGear™ технология – за повече сила с по-малко усилия, по-малко напрежение и повече комфорт при работа. Доверете се на продуктите с механизъм EasyAction™, който отваря ножиците автоматично и микро-назъбени остриета за качествено рязане без повреждане на материала. От GROSS сме подбрали ножици за рязане на медни и алуминиеви електрически кабели до 14 мм, а PREMIUM ни представят своята електрическа ножица за ламарина. Ако имате нужда от ножици за арматура – подходящи са моделите на VALIMPORT с остриета, изработени от хромванадиева-молибден стомана

Разгледайте нашия асортимент от ножици за метал и ако имате възникнали въпроси, не се колебайте да ги отправите към нашите консултанти.

Приятно пазаруване в www. baseinibg.com

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.