Алуминиеви Маси и Столове

Алуминиеви мебели

В Garden & Pools предлагаме различни модели алуминиеви маси за градината. Можете да разгледате и цялостното ни портфолио за градинска мебел. Предимствата на мебелите, изработени oт алуминий, е тяхната лекота, елегантни форми и устойчивостта им на корозия. Благодарение на нашите алуминиеви маси и столове вие ще имате красив градински кът, който ще впечатлява гостите и в същото време няма да ви създава много грижи при подреждането му и при предпазването му от негативни атмосферни влияния.

Сайтът Garden & Pools се грижи за приятния изглед на вашата градина, съчетан с функционалност и изгодни цени. За да бъде картинката пълна и красотата неповторима, освен алуминиеви маси ви препоръчваме и градинските ни играчки. С тяхна помощ дворът изглежда по-цветен и свеж и в същото време помага в невъзможната мисия по укротяване на децата. Разгледайте предложенията ни за пързалки, люлки, пясъчници. Те могат да бъдат вашите незаменими помощници в безопасното забавление на вашите деца.

А сега, нека седнем на някои от нашите алуминиеви столове и разгледаме предложенията. Ценовият диапазон на нашите алуминиеви маси и мебели въобще е достатъчно широк, за да можете вие сами да определите какъв бюджет да инвестирате в разкрасяването на вашия двор. Върхът на сладоледа са комплектите от ковано желязо. Те ще ви впечатлят с майсторска изработка и масивност.

Голям плюс на всички алуминиеви маси е тяхната лесна поддръжка. Повечето ни модели са сгъваеми, което улеснява тяхното съхранение и транспортиране.
Седалките на всички алуминиеви столове в нашето портфолио са изработени от материя, която позволява лесно почистване.

Garden & Pools ви предлага богата гама от алуминиеви маси на комфортни цени.
Ценим вашето време и затова предлагаме поръчка по телефона.

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.