Такери

Дразнят ли ви досадните кабели, които винаги се заплитат или ви спъват? Искате да поставите сами первазите на паркета или да претапицирате канапето? Такерите имат широко приложение в дома и в различни професионални сфери – дизайн, декорация, мебелно производство, строителство. Направихме селекция от професионални, полу-професионални и такери за декоративни домашни проекти на предпочитани на европейския пазар производители TACKWISE и PREMIUM.  Можете да избирате от такери с пирони, със скоби или комбинирани устройства. За да си осигурите висока скорост и сила на забиване на скобите или пироните при работа с яки и плътни материали – изберете от моделите пневматични такери.

Разгледайте нашия асортимент от такери и ако имате възникнали въпроси или колебание кой модел ще бъде най-подходящ за вашите нужди – обадете се на нашите консултанти.

Приятно пазаруване в www. baseinibg.com

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.