Пластмасови маси и столове за Градината

Пластмасови мебели

Предлагаме разнообразие от пластмасови маси, с които да обзаведете вашата градина! Имаме също и дървени, алуминиеви, от лят ратан. За да бъде пълноценна офертата ни, разполагаме с люлки и шезлонги. Ако искате да се обзаведете лесно и бързо, най-достъпният вариант са нашите пластмасови маси. Имаме всякакви модели и размери, като цените остават винаги достъпни. Garden & pools предоставя и поръчка по телефона за още по-голямо улеснение. Благодарение на нея можете да поръчате пластмасови столове и въобще мебели, без да попълвате регистрационни форми.

Докато разглеждате предложенията за пластмасови маси, можете да огледате и нашите модели на барбекюта. В Garden & pools имаме всичко необходимо, с което вашата градина ще се превръне в малко късче от Рая. Разнообразието от пластмасови столове
също е впечатляващо. Имаме всякакви разцветки и модели – с облегалка за лактите и без.
Ако случайно разполагате с външен бар, то първо ще ви поздравим за чудесното решение и след това ще ви предложим нашия модел стол за барове. Той също се продава в различни цветове.

В нашия онлайн магазин имаме и шатри, с които да покриете вашите пластмасови маси и да се възползвате от тях и при лоши метеорологични условия. Едно по-компактно решение представляват чадърите. За целта разполагаме с пластмасови маси, които са с дупка по средата за целта. Те могат да се комбинират с градински пейки. Предназначени за 2-3 души, те също са хитър ход, ако искате да събирате повече хора в градината на семейни партита или рождени дни.

Все пак най-голямо разнообразие имаме на пластмасови маси – кръгли, квадратни или правоъгълни. Това ви позволява да си спретнете градински кът по ваш вкус и на изключително изгодна цена.