Градински Шатри

Шатри за градината

Преди да ви разкажем за предлаганите от нас градински шатри, бихме искали да ви поздравим, че имате достатъчно голям двор, за да ги вместите. Също така ви честитим от сега повода, по който ще разпънете шатрите. Има и още нещо. В Garden & pools ще откриете много продукти за вашата градина.  И тъй като става въпрос за мебел, освен градински шатри предлагаме люлки, шезлонги, чадъри и всякакви видове мебели от алуминий, ратан, пластмаса.

Ползването на шатри освен определено чисто функционална стойност има
и имиджов ефект за вашата къща или вила. То значи, че имате поводи да правите събирания на открито, да каните гости и да си изкарвате добре. Разбира се, нашите градински шатри са изключително подходящи при организиране на събития, фестивали, търговски изложения и навсякъде, където имате нужда от сянка или защита от дъжд.

Моделите градински шатри в Garden & pools варират като цена. Така вие ще можете да инвестирате най-различен бюджет, с който да се оборудвате с тази функционална мебел. Разполагаме с най-обикновени варианти на градински шатри. Те са вашето бюджетно решение за партито изненада, което искате да спретнете. Дори сроковете до специалния ден да са напреднали, няма проблем. При нас можете да се възползвате от специалната услуга поръчка по телефона. Не попълвате досадни регистрационни форми, а директно вършите работа.

Имаме и градински шатри, които са с луксозен външен вид и имат  LED лампа. Батерията ѝ е соларна и осигурява приятна и нежна светлина по време на вашите вечерни събирания. Пожелаваме ви приятни мигове!

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.