Шезлонги

Шезлонги

Огромна част от портфолиото на нашия онлайн магазин е свързана с работа в градината.
Но нещата няма да са пълноценни, ако не предлагаме и нещо за времето, когато цялата работа или поне част от нея е свършена  и майсторите градинари се отдават на заслужен релакс.
Затова имаме и такова разнообразие от шезлонги. Разполагаме с най-различни цветове и материали.  От съвсем класически модели градински столове до ратанови шезлонги, с които достигате връхната точка на почивка в градината. Към тях е добре да добавите и градински чадър, за да завършите перфектната картинка.

Дори най-достъпните варианти на шезлонги в нашата гама предоставят прекрасен комфорт с инкорпорираните в техния дизайн възглавници. Те най-често са сгъваеми, което отваря много възможности за транспорт и употреба. Този клас шезлонги може да е с вас навсякъде – градинското парти, плажния релакс, докато  очаквате да се хване някой сочен рибок или пък на излет в планината. Облегалката е с няколко степени на положение и съответно може да се напасне към най-различни хора.

По-високият клас шезлонги привлича с дизайнерската си изработка и анатомичната си форма.
И тук облегалката се настройва в няколко позиции, има и подлакътници за още по-голям комфорт. Изработени от алуминий, тези шезлонги носят не само удобство. Те носят класа и стил. До тях перфектно застава и някоя от количките за напитки.

Изберете си любим модел от нашите шезлонги и го поръчайте още сега по максимално удобен и лесен начин – по телефона. В онлайн магазина ни продуктите така или иначе са на изключително изгодни цени, но за всеки случай имаме и промоции. Не се колебайте да проверявате за нови предложения в сайта ни!

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.