Детски пързалки

Детски пързалки

Когато ние бяхме деца, детски пързалки имаше само в обществените градинки.
Но времената се менят и всеки човек с достатъчно голям двор може да си позволи тази страхотна забавна екстра. Като казваме всеки, наистина имаме предвид всеки. Цените на предлаганите от нас детски пързалки започват под 100 лева. В същото време време всички модели са с изработка съгласно високи критерии за качество. Комбинирайте с всякакъв друг вид градински играчки. Разполагаме с надуваеми замъци, детски къщички, пясъчници и батути. Можете да изградите един вълшебен и забавен свят от атракциони в градината. Така се печели титлата най-добри мама и татко!

Комбинацията между детски пързалки и пясъчници е класика. Можете да разгледате и портфолиото ни за пясъчници и да си изберете съчетание. Разбира се, винаги имате възможност да се обърнете към нашите консултанти. Те с радост ще ви доставят допълнителна информация за всеки един вариант детски пързалки или други градински играчки и ще ви посъветват кой модел е най-добре да изберете, взимайки предвид възрастта на детето, както и възможностите на вашата градина. И тъй като ще сте на телефона, ще ви подшушнем на ухо, че работим и с поръчка по телефона.
Без попълване на досадни регистрационни форми, вие имате възможност да поръчате която и да е нашите детски пързалки.

Освен изключително изгодни цени за детски пързалки ние предоставяме и специални промоционални оферти. Благодарение на тях можете да се оборудвате с всякаква техника за градината на впечатляващо ниска цена. Имаме и секция за нови оферти. Следете я, за да сте винаги в първите места на класацията за най-добри родители!

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.