Детски люлки

Детски люлки

В онлайн магазин Garden & pools ще откриете най-различни варианти за детски люлки. Повечето от моделите могат да се ползват както на закрито, така и на открито – в градината. Можете да разгледате голямото разнообразие от градински играчки. Имате възможност да зарадвате вашето сладко съкровище с батути за деца (любими са ни, вижте ги), пързалки, надуваеми замъци, пясъчници и много други. Ние пък ще ви зарадваме с поръчка на детски люлки по телефона. По този начин не се занимавате с попълване на досадни регистрационни форми, а бързо и удобно организирате забавната изненада.

Разнообразието ни от детски люлки започва с модела дъска. Базов, семпъл и достъпен. Независимо от изключително изгодната цена всички предложения за изработени съгласно високи критерии за качество. Независимо кой модел детски люлки ще изберете, винаги можете да проверите какво предоставяме в нашата секция за промоционални оферти. Също така има и секция, в която да следите всякакви нови предложения на сайта ни. Имаме всичко необходимо за поддръжката на перфектната градина.

Освен детски люлки онлайн магазин Garden & pools продава и люлеещи се играчки. Любимата ни е рибката – подходяща е за деца от 2 до 8 години и със сигурност малко малчугани могат да се похвалят, че на вместо класическо конче си имат голяма зелена риба, с която могат да преплуват океани, докато стоят в детската стая.

Това ни води към естествения плюс на нашите детски люлки – те развиват общото физическо състояние на вашето дете, както и неговата координация. За да не бъде само, имаме и модели, които са за ползване в тандем.

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.