Детски Пясъчници

Детски пясъчници

В Garden & pools изпълняваме детски мечти с разнообразно портфолио от градински играчки. Освен детски пясъчник предлагаме и люлки, пързалки, батути и въобще всякакви забавления за деца на двора. Освен незабравими мигове за вашето дете вие развивате неговата физика и моторика. С детски пясъчник можете и добре да изморите малчуганите. Така вършите двойна работа – хем ги забавлявате, хем си осигурявате спокоен сън. Разгледайте и портфолиото ни от декорация за градината. Всички продукти, които продаваме, са достъпни през поръчка по телефона. Това е най-удобния и лесен начин да се оборудвате с каквото и да е от нашия сайт.

Портфолиото ни от варианти за детски пясъчник включва пластмасови и дървени модели. Колкото по-нагоре по стълбицата се катерим, толкова по-големи стават пясъчниците и толкова повече екстри имат. Леките пясъчници пък са удобни за транспорт. С по-голям автомобил ще можете да ги пренасяте от двора на къщата до двора на вилата. Предлагаме пластмасовия модел за детски пясъчник в различни цветове. Така ще бъде съвсем в тон с вашия малък принц или малка принцеса. Цената на един детски пясъчник от пластмаса е изключително достъпна. Това го прави и свеж вариант за подарък.

Дървеният детски пясъчник предполага да бъде поставен на едно място в двора и да не бъде местен много. Има модели с покривало, което се спуска и издига, предпазва от дъжд или пък от животни. Любимият детски пясъчник на екипа в Garden & pools е този с пейчици за сядане. Така децата могат да си играят  и едновременно с това да си говорят сладко-сладко.

Ако имате намерения да обзавеждате вашата градина, ние можем да ви помогнем с промоционалните ни предложения. Имаме си и секция само за нови оферти, за да сте винаги в час и да радвате градината с нещо свежо.

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.