Надуваеми фотьойли и кресла

Надуваеми фотьойли и кресла

Сериозни фенове сме на качествените надуваеми фотьойли и сме ви приготвили специална селекция от предложения, в която да се потопите и да откриете любимия си модел. Имаме всичко – от варианти за малко над 20 лева, през канапета остров за VIP релакс до надуваеми фотьойли и шезлонги, които могат да се ползват както на плажа, така и вкъщи. В Gardens & pools освен огромно разнообразие предоставяме и комфорт на клиентите ни. Ето защо вие можете да поръчате по телефона някой от нашите надуваеми фотьойли, да седнете или да легнете в него и да продължите да пазарувате на удобно, без да попълвате на досадни регистрационни форми.

Освен надуваеми фотьойли при нас ще откриете и мега кресла, които са изключително удобно решение за дома. С вградена поставка за чаша те ви поставят в позицията на шеф, който е в заслужена почивка. Вариантът с надуваема табуретка отпред ни е любим. С него за относително миниатюрна сума можете да постигнете голям комфорт. Това е и скритата сила на всички надуваеми фотьойли. Много от тях могат да се ползват в домашни условия и да бъдат алтернатива на класическата мебел. Комфортът е несравним, цените също.

Перлата в короната на нашите надуваеми фотьойли е разтегаемият вариант. Той лесно се превръща в на матрак и ви дава още една опция за посрещане на мили гости или приютяване на нахални такива. Няма да пропуснем и абсолютния топ на предлаганите от нас надуваеми фотьойли, известен още като Островът на Канапето. В него можете да релаксирате по двойки. Поне местата за бутилки са две...

Разгледайте внимателно различните модели в Garden & pools и преценете кой е най-подходящ за вас. Винаги имате възможност да се свържете с наш консултант за повече информация, както и да проверите какво се случва на страницата на промоциите.

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.