Косачки за трева

Косачки за трева

В нашите онлайн магазин ще откриете всякакъв вид косачки за трева. Разбира се, портфолиото ни включва тримери, аератори, ножици. Разполагаме с всякаква техника, с която да приведете двора си в ред. В Garden & pools ще откриете градински уреди на изгодни цени, като в същото време не сме направили компромис с качеството. В резултат представяме много разумна селекция от косачки за трева. Предложенията включват модели от марките HONDA, GARDENA, SKIL и BOSCH.

Тъй като предлагаме голямо разнообразие от косачки за трева, както и всякакви уреди за поддържане на градината, ние имаме консултанти, които могат да ви помогнат с избора. Те ще информират за всеки един продукт до най-малката подробност и ще ви препоръчат най-удачния за вас модел косачки за трева – бензинов, електрически или ръчен. Можете да се възползвате и от специалната ни услуга – поръчка по телефона. Без да попълвате досадни регистрации, вие се оборудвате с всичко, което ви трябва.

Бензиновите косачки за трева са относително по-скъпи, но могат да вършат продължително време работа и то на локации, които са далече от източник на ток. Електрическите косачки за трева са идеално решение, когато става въпрос за тревни площи около къщата и вилата. Техният плюс е, че поддръжката им е много улеснена спрямо бензиновите варианти.

Ние, от Garden & pools, много добре знаем, че поддръжката на градинката е времеемък процес, който е изисква и сериозна финансова инвестиция. Ето защо горещо ви препоръчваме да разглеждате редовно промоционалните ни оферти. Имаме и секция за нови предложения.

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.