Градински  маркучи за вода

маркучи за поливане

Изборът на градински маркучи е изключително важен за правилното управление на водата в една градина. В Garden & Pools ще откриете всичко необходимо за „водния мениджмънт“ – хидрофорни помпи, водоструйки, таймери за вода и всичко друго, което може да ви е от полза, докато поливате, почиствате или покапково напоявате вашата градина. Нашите модели за градински маркучи започват от под 10 лева и включват всички възможни варианти, които да са подходящи за най-различни ситуации. Вашата градина ще придобие съвсем различен вид, ако разгледате и предложенията ни за градинска декорация.

Всички наши градински маркучи отговарят на високи критерии за качество.
Дори и най-достъпните модели са устойчиви на UV лъчи и запазват гъвкавостта си при натоварване. С повишаването на цената растат екстрите и характеристките – като например налягането, което могат да понесат и съдържанието на определени елементи в структурата им. Всички градински маркучи имат подробно описание,
от което можете да се информирате за техните параметри. Но ние, в Garden & Pools, стигаме по-далеч. При нас можете да се свържете с консултант, с който да обсъдите какъв вариант би бил най-подходящ за вашия случай.

Освен богато разнообразие от градински маркучи в нашия сайт ще откриете фиксирано роло с плосък маркуч, както и приставка за маркучи с компресиран въздух. Разполагаме със специализирани прозрачни градински маркучи, които са изключително подходящи за езерни помпи, фонтани и фонтанни орнаменти, както и аквариуми. Ето защо тяхната структура не съдържа кадмий, олово, барий и рециклирани примеси.

Garden & Pools е вашето място за поддръжка на градината. При нас ще откриете всякаква техника, свързана с поддръжката на двора. Предлагаме продуктите си на оптимални цени, а освен това разполагаме и с промоционални оферти. Грижим се за вашето удобство с бърза поръчка по телефона на нашите градински маркучи.

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.