Водоструйки

Водоструйки

В Garden & Pools ще откриете модели водоструйки на фирма BOSCH, Kärcher и Premium.


Mарки които са се доказали през годините като стабилен производител, който предлага много добро съотношение между цена и качество. Концентрирали сме се изключително и само върху водоструйки от тези производители и това ни позволява да дадем изключително изгодни цени за неговите модели. В същото време имаме голямо разнообразие от предлаганите марки.Така може да задоволим всеки вкус и всеки бюджет. Допълнителна изгодност добавят промоционалните ни предложения. Съветваме ви да проверите тях, ако провеждате бюджетно търсене на водоструйки.

Нашите водоструйки се отличават от останалите на пазара по високото качество и изгодната цена, на която ги предоставяме. Ето защо може да се възползвате от офертите ни независимо дали имате намерение да ползвате водоструйката редовно и активно – по много часове или ще освежавате веднъж в седмицата верандата, автомобила или алеята във вашата градина. Тук е добре да споменем,
че в Garden & Pools  освен разнообразие от водоструйки, ще откриете всякакви уреди и инструменти за управление на водата – хидрофорни помпи, пистолети и струйници, системи за капково напояване и въобще всичко останало, свързано с поддържането на перфектния външен вид на вашия двор.

За която и да е от предлаганите от нас водоструйки получавате гаранция от 2 години, а срокът на доставка е до три работни дни. Нещо, което може много да ви улесни с покупката на водоструйки, е опцията за за бърза покупка по телефон. Не попълвате досадни регистрационни форми и не се занимавате с дразнещи подробности и детайли.

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.