Водни Помпи на Достъпни Цени

Водни помпи

Онлайн магазин Garden & Pools разполага с богато портфолио от модели на водни помпи. Предлагаме с варианти от целия ценови спектър. При нас ще откриете както водни помпи, които се закачат за бормашина и така изпомпват водата до продукти с двигатели с вътрешно горене. Разполагаме с всякакви приспособления за управление на вода – пистолети и струйници, фитинги, разпръсквачи, системи за почистване. Разгледайте нашето портфолио и поръчайте желания артикул по телефона – без досадно попълване на регистрационни форми.

Нашите водни помпи са специално подбрани да предложат оптимално качество на оптимална цена. При нас са майсторите на градинско оборудване – GARDENA, майсторите на всякакви строителни машини и електроуреди – METABO, дори и световноизвестната фирма с опит в двигателите с вътрешно горене – HONDA.
Те, разбира се, предлагат само най-висок клас водни помпи.

Когато избираме водни помпи, трябва първо да преценим какъв обем ще ни се налага да менажираме. Голяма инвестиция с дебит над 1000 литра на час е необходима при големи строителни обекти или близост до водоем и подпочвени води. Такива водни помпи могат да ви бъдат от полза и за земеделски цели. Такива модели са оборудвани с електронен пресостат – интелигентна екстра, която улеснява в голяма степен ползването на уреда. Той включва помпата, когато е необходима вода, и я изключва, когато е постигнато нужното налягане. 

Ако търсите водни помпи, с които да управлявате водните количества, предназначени за поливане на малка градина, дъждовна вода или пък съдържанието на градинския басейн, тогава градинската марка GARDENA може да ви бъде най-от полза. Нейните предложения са произведени в Германия и разполагат със стандартна гаранция от 2 години. Ако все още не сте решили от какъв клас помпа имате нужда, то винаги можете да се свържете с нашите консултанти. Те ще ви насочат към най-подходящия модел за вас. Не пропускайте да проверите и промоциите.

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.