Електрически, бензинови ножици / Храсторези

В Garden & pools сме ви спретнали една прекрасна селекция от храсторези, тримери и акумулаторни ножици за трева.  В нея гастролират едни от най-добрите имена в бранша на поддържането на тревата и храстите в градината. Марки от ранга на Bosch и Gardena, а тук, на върха на портфолиото, ви очакват бензиновите храсторези на Honda. С техните перфектни, тихи и ефективни четиритактови двигатели. Повечето ни модели са електрически, като имаме и акумулаторни такива. Друга важна особеност на предлаганите от нас продукти е, че те могат да бъдат поръчвани по телефона. Супер удобно, нали?

За да ви бъдем максимално полезни при покупката на който и да е от нашите храсторези, ние предлагаме консултация с наш служител, който ще ви помогне в избора на подходящ модел.
Включените в специалната ни селекция, храсторезите имат ергономичен дизайн и ще ви бъдат верни партньори в продължение на дълги години благодарение на тяхната гаранция. Ножовете на всички храсторези са от неръждаема стомана и със специално покритие. Те са удобни и могат да се ползват с голямо натоварване.

Изборът на храсторези зависи най-вече от наличието на източник на ток на мястото, където най-често ще ви трябва такъв уред. Ако нямате електрозахранване на разстояние един разклонител на макара, по-добре се насочете към бензиновите варианти на Honda. Ако пък ще ползвате храсторез около градината, то няма какво да се чудите – моделите със захранване от мрежата са перфектни за вас.

Преди да пристъпите към поръчката на храсторези, проверете как стоят нещата в промоционалната секция на Garden & pools.