Листосъбирачи,моторни метли

Листосъбирачи,моторни метли

В нашия онлайн магазин продаваме качествена, полезна и изгодна техника за всички, които имат удоволствието да  разполагат със собствена морава или по-голям двор. При нас ще откриете всичко необходимо за поддръжката на отлична градина. Освен листосъбирачи ние предоставяме всякакви ръчни инструменти, които са изключително полезни в градинската работа, както и раменни пръскачки. Градината иска не само раздухване на листа с листосъбирачи и моторни метли, тя иска и груба намеса – за целта имаме верижни триони и тримери. Не пропускаме и естетическата страна на нещата с разнообразни варианти за декорация. Разгледайте нашите арки и фонтани и направете поръчка по телефона за харесания от вас продукт. Без попълване на регистрационни форми, без досадни подробности.

В селекцията ни от листосъбирачи и моторни метли сме подбрали възможно най-качествените предложения в съответния ценови клас. Така вие можете да направите покупка спрямо предвидения бюджет. Всички листосъбирачи и моторни метли имат подробни описания, благодарение на които да се ориентирате за техните характеристики. Винаги можете да се обадите на наш консултант за повече информация и съвет кой модел би бил най-подходящ за вашия случай.

Освен листосъбирачи ние предлагаме и така наречените духалки за листа или въздушни метли. За разлика от събирачките, те могат единствено и само да раздухват листата. Ако трябва да почистите алея или да насъберете опадалите листа на голяма купчина, тези метли са подходящи за целта. Леки, задвижвани от акумулаторна батерия, те представляват алтернатива на стандартните листосъбирачи. Те от своя страна са снабдени с функция за засмукване и раздухване. Съответно са снабдени и с контейнери за листата. Ограничението идва от кабела, с който най-често се захранват. Той ограничава перирметъра на действие. Освен ако не сте снабдени с разклонител на макара.

Постарали сме се да осигурим изключително изгодни цени за нашите листосъбирачи. За всеки случай ви препоръчваме и секцията ни с промо предложения

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.