Електрически верижни триони

Електрически верижни триони

Когато става въпрос за грижа за дърветата във вашия двор, онлайн магазинът ни разполага с богато портфолио от ножици за храсти и жив плет, както и електрически резачки за по-големи клони и дървета, както и за подготовка на материала за зимния сезон. След като свършите работа с резачката на ред идва малката брадва, имаме и варианти и за нея. Но нека се върнем на предлаганите от нас електрически резачки. Моделите, които ви представяме, са специално селектирани за перфектно съотношение между цена и качество. Повечето от тях са марка BOSCH.  Освен от изгодните цени на представените електрически резачки вие можете да се възползвате и от специалната ни услуга за поръчка по телефона. Благодарение на нея вие лесно и бързо, докато си лежите на дивана, се оборудвате с всичко, необходимо за вашата градина.

Нашите електрически резачки покриват широк ценови спектър и отговарят на високи критерии за качество. Веригата на всички модели може да се сваля и регулира, без да се използват инструменти. Това е изключително удобно, когато сте в разгара на работата и въобще не ви се занимава с търсенето на ключ. Предлаганите от нас електрически резачки са снабдени с мотори с висока мощност, което обуславя и тяхната впечатляваща скорост на веригата. Преведено на езика на хората, които се занимават с рязането на дървата за през зимата – с тези електрически резачки ще можете да свършите много работа.

Освен електрически резачки продаваме и консумативи за тях. Ако имате намерение да позлвате вашата резачка активно, ще имате нужда от подмяна на консумативите. Ако вашите намерения са за интензивна употреба, ви препоръчваме високия клас електрически резачки на BOSCH. Те разполагат с издръжливи вериги и въпреки голямата мощност са леки.

Ако търсите още по-изгодни цени, защо не проверите секциите с промоционални предложения и специалните нови оферти

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.