Ножици за трева

Ножици за трева

Garden & pools е мястото, където ще откриете всякакви инструменти и техника за поддържане на външния вид и доброто настроение във вашата градина. За поддръжката на външния вид имаме разнообразни модели ножица за трева, за храсти, моторни триони, маркучи. За настроението продаваме надуваеми басейни и, разбира се, барбекюта. Всички предложения в сайта ни са с максимално оптимизирана цена и в същото време са от реномирани марки. За пример – нашите оферти за ножица за трева са на GARDENA. Щом сте стигнали до тук с четенето, със сигурност ще са ви интересни тримерите и аераторите ни.

За да изберете подходящата за вас ножица за трева, първо трябва да си отговорите на въпроса дали ви трябва акумулаторен вариант, задвижван най-често от литиевойонна батерия, или пък и една съвсем традиционна ножица за трева може да ви свърши работа. Ако не сте сигурни какво точно ви трябва или ако сте нови в градинарски занаят, винаги можете да се обадите на наш консултант и да обсъдите с него каква ножица за трева да си вземете.

В Garden & pools ще откриете както акулуматорна ножица за трева, така и традиционна такава. Остриетата на повечето модели са с незалепващо покритие. Това ви помага много по време на ползването и поддръжката. Друго нещо, което ви помага много по време на работата с ножица за трева, са въртящите се дръжки. Те ви позволяват да работите както на вас ви е удобно, следвайки естественото положение на ръката ви. Имаме и вариант с дълги въртящи е дръжки. Те елиминират нуждата от навеждане.

Традиционните ножици също не са за подценяване. GARDENA има различни патенти и един от тях е за приложение на силата, което позволява лесно подрязване на краищата на тревната площ. Независимо дали ще вземете класическа ножица за трева или акумулаторна, проверете промоциите.

Съжаляваме за неудобството.

Използвайте търсачката, за да намерите каквото търсите

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.