Капково напояване

Капково напояване

Онлайн магазин Garden & pools предоставя цялостни решения за вашата градина на оптимални цени. И като казваме оптимални, имаме предвид перфектното съотношение между цена и качество. Ние сме подготвили за вас специална селекция от части и комплекти за капково напояване от реномираната марка Gardena. Тя се е доказала през годините с безкомпромисни характеристики и издръжливост на уредите и инструментите си. Нейните дюзи, разпръсквачи, конектори и накрайници са с изключително високо качество. Благодарение на богатото портфолио от всички необходими елементи вие можете да се оборудвате от нас с всички необходимо за едно капково напояване. 

Сайтът ни се старае да бъде максимално полезен не само с предложенията си, но и с начина си на работа и добавената стойност, която даваме на нашите клиенти. За целта имаме специална услуга – поръчка по телефона. Благодарение на нея поръчвате всички елементи за вашето капково напояване, без да попълвате регистрационни форми и да се бавите с различни формалности. Още една допълнителна услуга, която ни отличава от останалите фирми, продаващи системи и продукти за капково напояване, е безплатната консултация, която можете да получите от наш служител.


Предлаганите от нас системи за капково напояване са в целия спектър на това градинско оборудване. Накрайници, водоподаващи тръби и конектори с различни размери са само началото. Цялостните ни решения включват комплекти  за напояване на тераси, начални комплекти за напояване на редици от растения, както и системи за автоматизирано
капково напояване за саксийни цветя.

Благодарение на офертите за капково напояване в Garden & pools не пестите само от вода. Разполагаме и със специална секция за промоционални предложения. Задължително минете през нея, преди да направите покупка. Ще ви изненадаме приятно.

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.