Лозарски ножици

Всички собственици на лозя или майстори лозари могат да се възползват от богатото портфолио от лозарски ножици на Garden & pools. Разбира се, продаваме и храсторези, ножици за за жив плет, за клони, брадви и клонотрошачки. Градинари с всякакъв размер дворове, амбиции и бюджет могат да се възползват от  предложенията ни за лозарски ножици или който и да е продукт в нашия сайт. Работата на двора често не търпи отлагане, затова и предлагаме поръчка по телефона. Без регистрация и полета за попълване.
Можете да имате избрания от вас артикул в максимално кратък срок.

Разполагаме с лозарски ножици както с разминаващи се остриета, така и с посрещащи се.
Най-често те са изработени от неръждаема стомана, която има незалепващо покритие. Това улеснява много почистването и поддръжката на лозарски ножици. Можете да се запознаете с характеристиките на различните модели, като разгледате подробното им описание или като се свържете с наш консултант. Някои лозарски ножици за предназначени за млади растения, други за стари. Освен това вариантите се различават по максималната дебелина на клона, който могат да срежат.

Разполагаме и с модели лозарски ножици за работа с една ръка. Те са със специална завъртаща се предна дръжка. Остриетата отново са от неръждаема стомана. Друго бижу в нашата колекция е комплектът от лозарски ножици – една с посрещащи се и друга –
с разминаващи се остриета. Те са подходящи за всякакви базови задачи, свързани с рязане в градината.

Ако градината е вашата страст или просто имате доста задачи по нея, следете новите ни предложения за лозарски ножици и всякакви други продукти, който могат да ви бъдат полезни в работата на двора. Разбира се, колкото и сладко да си бъбрим за градински упражнения, накрая винаги става въпрос за пари – затова Garden & pools има промоционална секция с оферти.

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.