Ножици за клони

Всеки уважаващ се градинар трябва да има поне една ножица за клони в своя комплект за градина. Затова ние от Garden & pools предлагаме толкова богата гама от модели – овощарски, с разминаващи се остриета, продаваме дори и ножица за клони, предназначена за кастрене на голяма височина. Предложенията ни са от марките Gardena и Fiskars – класиката в жанра на перфектно поддържаната градина. Имаме и всякакви други продукти за поддръжка на градината от тези и други реномирани марки. Разгледайте нашите ръчни триони, брадви, моторни резачки и тн.

Всяка една ножица за клони е изработена за работа с до определена дебелина на клоните. Ето защо трябва добре да прецените за каква точно дейност ще я ползвате. Почти всички варианти разполагат с незалепващо покритие на режещото острие. Това предоставя на градинарите страхотно удобство при поддръжката на ножицата. Някои от вариантите за ножица за клони имат телескопични дръжки за повече комфорт по време на работа. Благодарение на тях достигате по-отдалечени клони и , най-вече, имате по голяма сила, когато трябва да срежете.

По отношение на достигането на високите места на дърветата имаме фаворит и това е специалната ножица за клони. Тя оперира със специално въже, с което извършвате срязването. Интелигентният дизайн е вкарал въжето изцяло в тялото. Ето защо то не може да се оплете. Разбираемо, остриетата са покрити с незалепващо покритие.

Възползвайте се от предложенията на Garden & pools за ножица за клони, както и от промоциите ни и бъдете винаги в час с всичко ново, което предлагаме за вашата градина.

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.