Доставка:

Детенце ООД работи с куриерски фирми: Спиди, Интерлогистика и Еконт Експрес! Ако искате вашата поръчка да бъде изпратена до офис на куриерската фирма - моля напишете в го в забележката, към поръчката! Ако държите да го изпратим с друга куриерска фирма - цената за доставка ще бъде по съответната ценова листа на куриерската фирма. 

Срок на доставка:  Срокът на доставка е от 1 до 3 работни дни! 

Цена за доставка!

Стандартна цена за доставка е 6.90лв

За всички тежки и обемисти стоки, цената на доставка е преизчислена и вие ще я видите в момента на вашата поръчка!!! 

Цените са както следва:

до 5кг - 6.90лв

от 5 до 15 кг - 10.90

от 15 до 25кг - 15.90

от 25 до 35кг - 19.90

от 35 до 50кг - 29.9

над 50 кг - 40.00лв

Над 100 кг - по договаряне!!! След направена поръчка, наш консултант ще се свърже с вас, за да уточните килограмите, куриеркската фирма и цената. Във всички случаи baseinibg поема половината от стойността на доставката! 

Валидна поръчка:  Поръчка направена по телефона или финализирана поръчка през сайта се смята за валидна! 

Връщане и замяна на продукти. Отказване на поръчка.

Изцяло съобразен с българското законодатеслтво, онлайн магазин www.baseinibg.com ви дава абсолютното право да върнете продукт в срок от 14 дни, като са спазени следните условия:

Запазен добър търговски вид - опаковката не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е получена. Стоката не трябва да е употребявана, прана, гладена, сглабяна.

  1. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба и/или сглобяване.
  2. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
  3. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.
  4. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки, съгласно тарифата на куриерската фирма, която избере да използва.
  5. Детенце ЕООД съветва своите клиенти да използват опцият а преглед при получаване на пратката, в случай на дефектна пратка моля да се свържат незабавно с нас или да попълнят протокол за рекламация.

В съответствие с чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, определен размер, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор , като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули (цветове, десени) със същото качество и цена. 

В случай, че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направена поръчка, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор и поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви съгласие с променените условия.

Ако има дефект или някакъв проблем в продукта - моля свържете се с нас, за да решим кое ще е най удачното решение -размяна на продукта или връщане на платената сума.

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.