В онлайн магазин Garden & Pools ще намерите всичко необходимо за обзавеждането на градината. Разгледайте нашият богат асортимент от градинска мебел, ратанови мебели, люлки, шезлонги, шатри, чадъри, барбекю, аксеосари, саксии, възлгавнички за столове и шезлонги, както и други полезни хитрини. 

За горещите летни дни - имаме решение - изберете от многобройните ни предложения градински басейн с надуваем ринг или сглобяем градински басейн с метална конструкция - марка Intex, която е синоним на безупречно качество. Предлагаме и всичко необходимо за поддръжката на басейните - аксеосари, покривала, подложки, стълби, роботи за почистване, както и системи за филтрация на водата.

В категорията надуваеми матраци ще имате възможността, да разгледате всички надуваеми матраци, надуваеми спални, шезлонги, фотьйоли, надуваеми дивани и кресла.  

За малките ни приятели сме предвидили широка гама градински играчки. В това число - градински къщички, пързалки, люлки, пясъчници, масички, батути и надуваеми замъци за скачане. 

Превърнете градината в малък рай! 

Разлгедайте нашите предложения. Разходете се в шоурума на www.baseinibg.com. Налейте си свежо питие и изберете подходящите за вас продукти! Нашият магазин е отворен 365 дни в годината, можем да ви спестим много време и обикаляне. Разчитайте на нашата експресна доставка, адекватна и навременна информация и конкурентни цени! 

Благодарим за вниманието. Екипът на Garden & Pools

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.