Басейни за Градината на Достъпни Цени

БАСЕЙНИ

Когато става въпрос за различни модели басейни ние сме най-логичният избор. Разполагаме с богато портфолио от варианти и консумативи. При нас ще откриете дори надуваеми джакузита. Освен качествени басейни на изгодни цени предлагаме и различни стълби и аксесоари, които да направят ползването на вашия басейн още по-комфортно. И тъй като често водната забава не може да чака и за нея се отварят възможности и през други периоди на годината, предоставяме опцията за поръчка по телефона. С нея се оборудвате с басейни и всичко необходимо по възможно най-лесния и удобен за вас начин.

Първото ниво в забавния воден свят са надуваемите басейни. Предназначени са предимно за деца или за деца и един възрастен. За целта моделите са шарени и разноцветни. Покрити са с рисунки на любими анимационни герои и създават настроение за окото. Освен басейни за деца при нас ще откриете и детски водни центрове. Снабдени с пързалки и арки те доставят несравнима радост на малките сладки съкровища. Постарали сме се цените им да са максимално оптимизирани, като в същото време можете да проверите и промоционалните ни предложения.

Катерейки се нагоре по стълбицата на нашите басейни, стигаме до тези с надуваем ринг. Лесни за сглабяне, те предоставят възможност на възрастни и деца да опитат от удоволствието, наречено басейн в двора на къщата, на вилата или където сметнете за добре. Почти всички модели са оборудвани с филтърна помпа. Разбира се, ние предлагаме отделно и филтри, скимери за басейни, както и всякакви други консумативи, свързани с експлоатацията и поддръжката им. Става въпрос за подложки, покривала, килими. Имаме дори и възглавнички и масички за джакузи.

Това естествено ни води до любимите ни продукти в секция басейни – надуваемите джакузита. Един малък, удобен спа център в собствения двор, за който няма нужда да чакаш оферти и промоции. 

Съжаляваме за неудобството.

Използвайте търсачката, за да намерите каквото търсите

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.