Барбекю на Дървени Въглища

Барбекю

Барбекю на дървени въглища е едно от онези неща, които не оставят равнодушен никого.
То е предпоставка дворът да се оживи от съседи и приятели и никога да не ви е скучно.
Няма значение дали става въпрос за най-простия модел с три крачета и хромирана решетка за печене или за мастодонта с екстри, които ще разкрием след малко. С барбекю за дървени въглища завършвате картинката на перфектната градина. Останалите елементи от нея можете да откриете в нашия сайт. Garden & Pools предлага градинска мебел, играчки, басейни и много други неща, с които вие да се чувствате комфортно на двора.

Предложенията ни за барбекю на дървени въглища включва квадратен модел, който  е изключително практичен и компактен. Цената му също е компактна и е перфектен вариант за подарък за близък, който наскоро се оборудвал с градина и тепърва ще я обзавежда. В комплекта на барбекюто е включена и скарата.

С порастването на цената моделите  печелят екстри като термометър, специално място, където да се събира пепелта, и други глезотийки. Не са забравени и колелцата. Да откриете перфектното място за вашето барбекю на дървени въглища може да мине време и в този период колелцата са голямо удобство.

Интелигентното барбекю за дървени въглища включва и термоустойчива дръжка, която ви предпазва от изгаряне, когато апетитът надделява. Умно измисленият дизайн пък ви помага да го разглобите лесно и да го по-чистите още по-лесно. А най-голямата екстра е, че можете да поръчате своето барбекю на дървени въглища директно по телефона, без да попълване регистрационни форми.