Надуваеми замъци

Надуваеми замъци

Ние, от Garden & pools, знаем много добре какво искат децата. За щастие знаем и какви играчки и забавления са от полза и за родителите. Това са атракциони, които карат децата да се движат, скачат, веселят и да се уморяват доволно. След това те заспиват сладък сън и носят минути на тишина и спокойствие за своите родители. Предлаганите от нас надуваеми замъци и врати за футбол са идеалното решение за голям двор, който чака да бъде изпълнен с радости възгласи и искрено веселие. Ако вашият двор не позволява надуваеми замъци, продаваме и други предложения за градински играчки.

Така, да започнем по ред на номерата. За протокола – освен надуваеми замъци предлагаме и надуваеми врати за футбол. Удобно решение са, ако нямате наличен простор в двора или двата камъка за греда са прекалено ниска топка за вас. Иначе от моделите надуваеми замъци имаме в целия спектър на мащабите. За домашни условия предоставяме вълшебен замък с топки.
Той е идеален подарък за малки принцеси, които ще приемат на подскачащи аудиенции принцове и принцеси от близо и далеч. На върха на пирамидата от надуваеми замъци стоят нашите модели игрални центрове. В тях има място за скачане, пързалка и други забавления.

Някъде по средата в спектъра от надуваеми замъци е замъкът трамплин. Той е подходящ и за по-малки дворове и със сигурност ще достави много часове искрено забавление.

Всички предложения за надуваеми замъци в Garden & pools са достъпни през услугата за поръчка по телефона. С нея можете да се оборудвате с всеки наш продукт лесно и без попълване на досадни полета и регистрации.

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.