×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Градински Чадъри

Градински Чадъри

Освен градински чадъри в Garden & Pools ще откриете всякаква градинска мебел – от алуминий, пластмаса или лят ратан. Благодарение на нашите предложения можете да обзаведете вашия дом на открито по мечтания начин. Освен градински чадъри предлагаме и всякакъв вид декорация за градината. В нашето портфолио не сме пропуснали и майсторите – предлагаме всякакви пособия, инструменти и техника,
с които да поддържате своята градина. Имаме маркучи за напояване, резачки за рязане на дърва и, разбира се, богата гама от барбекюта, когато майсторите трябва да се поздравят за добре свършената работа.

В портфолиото ни от градински чадъри ще откриете модели с различна площ
и варианти на конструкцията. Някои от предложенията ни разполагат с възможност за регулиране на ъгъла, под който пада сянката. Всички градински чадъри, предлагани от нас, отговарят на високи критерии за качество и изработка и могат да бъдат ваш верен партньор при обзавеждането на двора на къщата или пък на заведението.

Цените на нашите градински чадъри са максимално оптимизирани. Благодарение на интелигентната ценова политика, която следваме в baseinibg.com, можем да ви предложим нашите продукти на изключително изгодни цени. За търсачите на най-добрата оферта имаме и специална секция с промоции. Освен това при покупка на някой от предлаганите от нас градински чадъри можете да се обърнете за консултация към наш служители. Той с радост ще ви информира за детайли по отношение на избрания от вас модел и ще ви разясни кои са подходящите за него.

Garden & Pools е онлайн магазин поддръжката на басейни, инструменти за градината и градински чадъри. При нас ще откриете и най-разнообразни артикули за нейния перфектен външен вид. Вижте най-продаваните ни продукти ТУК. Имаме и специална секция за промоционални оферти, с които ще зарадваме търсачите на изгодни предложения.