Надуваеми легла и матраци

НАДУВАЕМИ МАТРАЦИ

Ние, от Garden & pools, се стараем да предоставяме качествени предложения на изгодни цени.
По този начин ви спестяваме време и нерви в търсене на най-добрите модели надуваеми легла на пазара. Защото нашите консултанти вече са ги намерили, а нашите търговци вече са ги осигурили на най-добрата цената. На вас ви остава само да си изберете подходящ за вас вариант. Винаги можете да се свържете с нас служител, за да обсъдите вашите изисквания и той да посочи първенеца по критериите ви сред всички надуваеми легла в сайта.

Следвайки политиката да продаваме цялостни решения на нашите клиенти, освен с надуваеми легла ние разполагаме още с фотьойли и кресла, също ви носят усещането, че се носите във въздуха. Повечето модели надуваеми легла разполагат с помпи, но за тези, които си нямат, продаваме отделно и помпи за надуване. И след като вече сме на надуваема тема, ще ви споделим, че имаме и надуваеми лодки.

Удобствата на нашите надуваеми легла са неизброими и съвсем не се ограничават с това, че са адски комфортни за лежане. Синтетичният велур, с който са покрити моделите, докосва кожата по неповторимо нежен начин. В зависимост от варианта, някои от представените надуваеми легла са с две камери, което също повишава комфорта им.

Друго удобство на предлаганите от нас надуваеми легла е, че те позволяват да бъдат надути и поставени, където си искаме – у дома, в градината, а защо не и на плажа, под звездите. В Garden & pools добавяме и още едно удобство към представените надуваеми легла – опцията да ги поръчате по телефона, без да се занимавате с каквито и да е било регистрационни форми.

Комфортните предложения не свършат дотук. Имаме и промоции, от които можете да се възползвате по всяко време. Разглеждайте редовно и атрактивните ни нови оферти

Съжаляваме за неудобството.

Използвайте търсачката, за да намерите каквото търсите

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.