Ратанови мебели

Ратанови мебели

Ние, от Garden & pools, предоставяме цялостни решения за поддръжката и естетическия вид на вашата градина. Ето защо когато продаваме ръчни инструменти, ние разполагаме с всички възможни сечива, които могат да ви потрябват в двора.
А когато предлагаме ратанови мебели, в портфолиото ни са включени маси, столове както и комплекти. Така от една страна можете да се оборудвате и ако сте в търсене на цялостно решение, и ако ви трябва просто един стол за конкретна цел.
Всички ратанови мебели в нашето портфолио могат да се поръчат по телефона. Това ги прави още по-удобни.

Няма нужда да ви убеждаваме в качествата на нашите ратанови мебели. Материалът е много здрав и устойчив на атмосферни влияния. Синтетичния ратан, който е ползван за производството на представените маси и столове, се поддържа лесно и е със специална защита против избеляване на цветовете. Всичко това прави  предлаганите от нас ратанови мебели изключително лесни за поддръжка.

Но човек не си купува ратанови мебели само защото се почистват без усилие.
Те имат неповторим чар и усещане за лукс. Текстурата на материала и визуалният им тембър могат да ви пренесат на екзотично място и по един приказен начин да превърнат двора в още по-прекрасно място за релакс. Ето за такива неща хората си взимат мебели от лят ратан.

Garden & pools е мястото, където ще откриете не само ратанови мебели. Ние продаваме още пластмасови и алуминиеви, дървени пейки, столове маси. Завършваме картината с шатри за градината и чадъри

×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.